Splošni pogoji poslovanja

Dobrodošli na spletnem mestu unetic.si. Z obiskom potrjujete, da se strinjate s pogoji uporabe spletnega mesta in jih v celoti sprejemate.

Lastnik spletnega mesta UNETIČ BOJAN S.P., (v nadaljevanju Podjetje), si pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.

UNETIČ BOJAN S.P.
Ulica 11. novembra 47, 8273 Leskovec pri Krškem
Davčna številka: SI22918957
Matična številka: 3233898000
Spletna stran: unetic.si
Spletna pošta: bojan@unetic.si
Mobitel: 031 300 995
Telefon: 08 16 12 144
Delavnica: 051 795 111

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in korporativne logotipe) in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.

Vsa besedila, slike in ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta ter so zgolj informativni podatki. Kljub njihovi informativni naravi, lastnik, v primeru, da bi radi z njim sodelovali na poslovni ravni, ne odgovarja za natančnost in točnost navedenih podatkov. Razen za neposredno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz lastnikovega namernega zavajanja, ali bi nastala zaradi lastnikove malomarnosti, lastnik spletnega mesta ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletnega mesta.

Intelektualna lastnina na spletnem mestu, vključno s patenti, znamkami in avtorskimi deli, je zaščitena. Nobena vsebina s tega spletnega mesta ne sme biti uporabljena ali prikazana na kakršenkoli način brez pisnega dovoljenja lastnika spletnega mesta, razen novic s pripadajočim foto- in video materialom, ki so namenjene prav javnim objavam.  

Poleg Splošnih pogojev poslovanja se upošteva še Politika zasebnosti.

Veljavnost: 9. 9. 2021

Ponudnik tehnološke podpore je SPLET.center, v sodelovanju s SUPERDUPER.